Dansksproget produktspecialist med en bachelor eller kandidatgrad i psykologi

Kort om stillingen

Omfang: Fuld tid

Varighed: Ingen tidsbegrænsning

Ansættelsesform: Fast eller tidsbegrænset ansættelse

Løntype: Fast måneds- uge- eller timeløn

 

Kvalifikationer

Krav:

  • Dansk

 

Om stillingen 

Som produktspecialist/sælger kommer du til at støtte vores kunder i Norden. Dit arbejde indebærer bl.a. at informere om, uddanne i og sælge vores produkter og test til kliniske psykologer og andre nærliggende professioner samt sikre, at købsrelaterede spørgsmål håndteres korrekt. Du kommer til på en professionel måde at præsentere vores sortiment hos kunder samt på messer og til konferencer rundt omkring i Danmark, Norge og Sverige. Du har et tæt samarbejde med vores testudvikling og markedsafdeling, så du bl.a. kan udarbejde relevant støttemateriale til kunderne, hjælpe med granskning af digitale platforme samt følge markedstrends og behov med henblik på at forbedre Pearsons produkter og for at optimere brugeroplevelsen. Du kommer til at holde dig opdateret om kliniske test og Pearsons produkter og videregive kundskaben internt, bl.a. ved at uddanne vores kundeservice i almindelige kundespørgsmål, som de har brug for, når de skal hjælpe vores kunder. 

Vi søger dig, som kan tale og skrive flydende dansk uden problemer, har en bachelor eller kandidatgrad i psykologi samt er interesseret i klinisk udredningsarbejde inden for forskellige anvendelsesområder til såvel børn som voksne. Du drives af at skabe relationer og opbygge tillid. Vi ser gerne, at du er interesseret i digitale produkter, digital læring og udvikling. For at lykkes i rollen kræves det, at du kan arbejde selvstændigt, er ydmyg, og at du føler dig tryg ved at uddanne og yde support til vores kunder. Du er interesseret i klinisk udredningsarbejde inden for forskellige anvendelsesområder og den rolle, som test kan spille i psykologisk diagnostik for både børn og voksne. Som person er du struktureret og har let ved at motivere og kommunikere med kolleger og kunder. Du har gode kundskaber i engelsk, både mundtligt og skriftligt. Kundskaber i norsk eller svensk er en fordel. Du har også gode kundskaber i MS Office og har kørekort kategori B.

Vi kan tilbyde en interessant stilling i en international virksomhed, hvor du får en spændende rolle og har mulighed for at bidrage til Pearsons fortsatte udvikling. Få virksomheder i Norden arbejder med udvikling af kliniske test, hvilket gør Pearson til en unik arbejdsplads. Vores virksomhed sætter stort fokus på forskningsbaserede produkter af høj kvalitet, og den er kendetegnet af en god stemning og en åben dialog. 

For yderligere information er du velkommen til at kontakte markedschef Parvin Yazdani.

Stillingen søger du ved at sende et personligt brev og CV på engelsk til parvin.yazdani@pearson.com.