HOT - Udgået

C. M. C. M. Hendriks & T. M. van den Broek-Sandmann, 1996
Hukommelse og Opmærksomhedstræning
X

Specifikationer

Administrering Individuel
Sprogversion Dansk version, 2004
Aldersinterval 8–18 år
Testtype Træning af opmærksomhed og hukommelse hos børn og unge

HOT, der blev udgivet i Danmark i 2004, udgår nu fra vores sortiment.

Det indebærer, at vi ikke længere forhandler materialer til HOT – heller ikke forbrugsmaterialer såsom registreringsskemaer og opgavehæfter.

HOT er et træningsprogram, der anvendes til børn og unge for at træne specifikke kognitive områder med fokus på opmærksomhed og hukommelsesfunktioner.

Testen viser eleven hvordan han eller hun kan udnytte sin egen opmærksomheds- og hukommelseskapacitet i så høj grad som muligt ved at kombinere både adfærdspsykologiske og opmærksomheds- og hukommelsesspecifikke øvelser og træningsmetoder.

Materialet er tilpasset elever i folkeskolen. Eleven arbejder sammen med en træner (elevens egen lærer) 30–45 minutter om dagen. Hver uge indledes med et møde med en HOT-vejleder (psykolog eller speciallærer), der instruerer i den kommendes uges træningsprogram.

Opgaverne er forskellige fra uge til uge, hvor der fokuseres på samme type opgave hele ugen, men med stigende sværhedsgrad.

HOT består af 2 versioner: B-versionen for børn i alderen 8–12 år, og T-versionen for teenagere i alderen 13–18 år. For at måle effekten af træningen anbefales en neuropsykologisk undersøgelse af eleven både før og efter HOT-forløbet.

Log ind for at handle i webshoppen.

Alle priser er ekskl. Moms.