Spørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Alle ordre, der afgives før d. 16. december 2022, vil blive leveret før d. 31. december 2022. *Dette gælder ved køb af alle digitale test, papir og blyant-versioner, registreringsskemaer og licenser, så længe lager haves og med forbehold for uforudsete omstændigheder, som kan forsinke leveranchen.

Raven's Educational CPM – Raven's CPM vil blive erstattet af Raven's 2 den 1. juli 2022

John Raven, 1998
Ravens Matricer
X

Specifikationer

Administrering Gruppe eller individuel
Tidsforbrug Ca 15 minutter
Sprogversion Engelsk originalversion
Kompetencekrav Cand.pæd. i pædagogisk psykologi, Psykolog
Aldersinterval 4:0 til 11:11 år
Testtype Ikke-verbal test af generel intelligens til børn

Raven's CPM vil blive erstattet af Raven's 2 den 1. juli 2022

Raven's CPM er blevet erstattet af en ny version med nye standarder og forbedret indhold. Den nye version erstatter alle tidligere versioner af Raven's. Læs mere om Raven's 2 her. Hvis du har spørgsmål eller tvivl om den nye version, kan du kontakte vores produktspecialister.

 

Ravens Coloured Matrices (CPM), blev publiceret første gang i 1947. Opgaverne har været uforandrede siden revideringen i 1956, hvor rækkefølgen på nogle items blev ændret. CPM består af ialt 36 opgaver, samtlige i farve. Opgaverne er inddelt i tre forskellige sæt med 12 opgaver i hver.

Mellem år 2006 og 2007 blev data indsamlet fra et repræsentativt udvalg af britiske børn i alderen 4:0 til 11:11 år. Normerne er opdelt i 6-månedersintervaller. Råscoren kan nu også omdannes til standardpoint (IK-skalaen, = 100, SD = 15) og ligesom tidligere til percentiler. Derudover er det også muligt at aflæse alderssvarende scorer.

Den nye manual til CPM beskriver på en letforståelig måde historien bag Ravens matricer, diskuterer begrebet intelligens samt matricernes ”måleområde” og indeholder tydelig vejledning til administrering af testen. 

Yderligere sammenfattes international forskning på CPM. Det britiske afprøvningsarbejde beskrives i detaljer, og der redegøres for studier af reliabilitet og validitet.

Læs mere om øvrige versioner af Raven's matricer ››

Log ind for at handle i webshoppen.

Grupperede produktartikler
Produktnavn Ekskl. moms
DO NOT ORDER
Varenummer DO NOT ORDER
0,00 kr
Alle priser er ekskl. Moms.