Winnie Dunn

Sensory Profile Infant/Toddler - Udgået

Winnie Dunn

Sensory Profile Infant/Toddler - Udgået

Alle priser er ekskl. Moms.
Log venligst ind for at shoppe i webshoppen.
Administrering
Individuel
Testtype
Test til vurdering af sensorisk forarbejdning
Kompetencekrav
Ergoterapeut, Fysioterapeut, Psykolog
Tidsforbrug
15 minutter
Aldersinterval
0–36 måneder
Sprogversion
Dansk/Engelsk version, 2009

Infant/Toddler Sensory Profile er en test til vurdering af bearbejdning af sensorisk stimuli og oplevelser hos børn i alderen 0-36 måneder. Testen er velegnet til at tegne et billede af, hvorledes børn opfatter, håndterer og reagerer på de sanselige/sensoriske oplevelser, som de udsættes for i deres hverdag.

Testen, der kan anvendes af ergoterapeuter, fysioterapeuter og psykologer, vil sammen med andre test, kunne frembringe væsentlige diagnostiske informationer og medvirke til at udarbejde en plan for fremtidig intervention og behandling.

Testen består af to forskellige spørgeskemaer – ét med 36 udsagn til babyer fra 0 til 6 måneder og ét med 48 udsagn til små børn fra 7 til 36 måneder – der omhandler hvordan barnet reagerer på forskellige sanselige/sensoriske oplevelser. Spørgeskemaet udfyldes af barnets forældre.

Dansk tilpasning

Den danske version af Infant/Toddler Sensory Profile består af to forskellige, oversatte spørgeskemaer/scoringsark – ét til babyer fra 0 til 6 måneder og ét til små børn fra 7 til 36 måneder. Manualen til Infant/Toddler Sensory Profile findes i original amerikansk udgave.

Se introduktion til de danske oversættelser af Sensory Profile testene ››