Sensory Profile Infant/Toddler - Udgået

Winnie Dunn
X

Specifikationer

Administrering Individuel
Tidsforbrug 15 minutter
Sprogversion Dansk/Engelsk version, 2009
Kompetencekrav Ergoterapeut, Fysioterapeut, Psykolog
Aldersinterval 0–36 måneder
Testtype Test til vurdering af sensorisk forarbejdning

Infant/Toddler Sensory Profile er en test til vurdering af bearbejdning af sensorisk stimuli og oplevelser hos børn i alderen 0-36 måneder. Testen er velegnet til at tegne et billede af, hvorledes børn opfatter, håndterer og reagerer på de sanselige/sensoriske oplevelser, som de udsættes for i deres hverdag.

Testen, der kan anvendes af ergoterapeuter, fysioterapeuter og psykologer, vil sammen med andre test, kunne frembringe væsentlige diagnostiske informationer og medvirke til at udarbejde en plan for fremtidig intervention og behandling.

Testen består af to forskellige spørgeskemaer – ét med 36 udsagn til babyer fra 0 til 6 måneder og ét med 48 udsagn til små børn fra 7 til 36 måneder – der omhandler hvordan barnet reagerer på forskellige sanselige/sensoriske oplevelser. Spørgeskemaet udfyldes af barnets forældre.

Dansk tilpasning

Den danske version af Infant/Toddler Sensory Profile består af to forskellige, oversatte spørgeskemaer/scoringsark – ét til babyer fra 0 til 6 måneder og ét til små børn fra 7 til 36 måneder. Manualen til Infant/Toddler Sensory Profile findes i original amerikansk udgave.

Se introduktion til de danske oversættelser af Sensory Profile testene ››

Log ind for at handle i webshoppen.

Alle priser er ekskl. Moms.