Sensory Profile/Sensory Profile Supplement - Udgået

Winnie Dunn
X

Specifikationer

Administrering Individuel
Tidsforbrug 30–45 minutter
Sprogversion Dansk/Engelsk version, 2009
Kompetencekrav Ergoterapeut, Fysioterapeut, Psykolog
Aldersinterval 3–10 år
Testtype Test til vurdering af sensorisk forarbejdning

Sensory Profile er en test til vurdering af bearbejdning af sensorisk stimuli og oplevelser hos børn i alderen 3–10 år. Testen er velegnet til at tegne et billede af, hvorledes børn opfatter, håndterer og reagerer på de sanselige/sensoriske oplevelser, som de udsættes for i deres hverdag.

Testen, der kan anvendes af ergoterapeuter, fysioterapeuter og psykologer, vil sammen med andre test, kunne frembringe væsentlige diagnostiske informationer og medvirke til at udarbejde en plan for fremtidig intervention og behandling.

Testen består af et spørgeskema med 125 udsagn, der omhandler hvordan barnet reagerer på forskellige sanselige/sensoriske oplevelser. Spørgeskemaet udfyldes af barnets forældre.

Sensory Profile Supplement

Sensory Profile Supplement er en opdateret scoringsmetode til Sensory Profile. Spørgeskemaet der anvendes er det samme som til Sensory Profile. Læs rationalet bag udviklingen af Sensory Profile Supplement.

Short Sensory Profile

Short Sensory Profile er en forkortet udgave af Sensory Profile bestående af 38 udvalgte udsagn fra Sensory Profile. Short Sensory Profile kan med fordel anvendes som screeningsredskab.

Dansk tilpasning

De danske versioner af Sensory Profile, Short Sensory Profile og Sensory Profile Supplement består af oversatte spørgeskemaer og scoringsark. Både manualen til Sensory Profile og Sensory Profile Supplement findes i originale amerikanske udgaver.

Se introduktion til de danske oversættelser af Sensory Profile testene ››

Log ind for at handle i webshoppen.

Alle priser er ekskl. Moms.