Spørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Aktuelt

Q-interactive & iOS 11 - Appen opdateret

Den opdaterede Q-interactive Assess-app er nu tilgængelig til at downloade i Appstore!

Vær opmærksom på at opdatere appen på begge dine iPads, både testleder og testperson, også selvom du eventuelt kun har iOS 11 på den ene. Kontrollér desuden gerne, at Bluetooth er slået til på begge iPads når du ønsker at teste. Alle indstillinger er i øvrigt som tidligere anvist.

Q-interactive & iOS 11 - Opdatering

Vi kan nu informere om, at vi har en tidsplan for en løsning til kompatibilitetsproblemet med iOS 11 vedrørende Q-interactive.

En opdateret app vil være tilgængelig fra d. 11. oktober 2017. Denne opdatering sikrer kompatibilitet med iOS 11 - enheder.

Vigtig information for dig, der bruger Q-interactive

Opgrader ikke din iPad til iOS 11

Apple udgav sit nyeste operativsystem, iOS 11, tirsdag den 19. september. 

Vores test af beta-versionen af iOS 11 har identificeret et problem med Bluetooth®-kompatibiliteten som forhindrer testleder - og testperson iPads i at opnå forbindelse til hinanden.

Vi arbejder på at løse problemet så hurtigt som muligt, men vi beder dig imellemtiden om IKKE at opdatere dine iPads til iOS 11. Hvis du opdaterer vil dette forhindre dig i at kunne teste med Assess.

Hvis du har nogle spørgsmål eller behøver hjælp, venligst kontakt vores support på info.dk@pearson.com.

Vi informerer dig, når en ny Assess opdatering findes tilgængelig, som vil være kompatibel med iOS 11. Vi beklager de gener det eventuelt måtte bringe.

Webinar med Winnie Dunn

Prof. Winnie Dunns model over sensorisk bearbejdning ligger til grund for testredskabet Sensory Profile 2. Winnie Dunn er internationalt anerkendt for sin forskning indenfor ergoterapi og sensorisk bearbejdning.

For vores skandinaviske kunder kommer Winnie Dunn til at holde et omkostningsfrit webinar onsdag d.8.november kl.15.30-16.30. Under webinaret præsenteres to cases med tips til interventioner i hjemmet og skole. Webinaret sendes live fra Kansas, USA og er på engelsk. Dette er en unik chance for at få indsigt i Winnies kundskaber og stille spørgsmål.

Tilmeld dig her for at sikre en plads ››

Tjen op til 10 000 kr til klassekassen!

Deltag i udviklingen af nye spørgeskemaer. Pearson Assessment er i gang med at udvikle nye spørgeskemaer (Behavior Assessment System for Children - Third Edition; Reynolds & Kamphus, 2015) som skal give en opfattelse af hvordan børn og unge i skolealderen (6-18 år) tænker, føler og opfører sig.

Vi søger derfor nu et begrænset antal skoleklasser som ønsker at deltage i projektet som starter i august 2017.
Klik her for at læse mere om projektet ››

WISC-V og Q-interactive workshop

WISC-V og Q-interactive workshop

Vil du administrere WISC-V digitalt? Q-interactive er en iPad - og web-baseret testplatform som samler manualer, protokoller, stimulusbøger, scoringsprogram m.m. på et og samme sted. I løbet af efteråret får du mulighed for at se nærmere på - og lære om Q-interactive.

Vi vil være at finde på forskellige steder i Danmark og inviterer dig til at deltage i vores workshops. På tre timer får du en præsentation og demonstration af Q-interactive, samt muligheden for at prøve at teste selv. Den sidste del af workshoppen henvender sig også til dig, som allerede har Q-interaktive og ønsker at blive bedre til at anvende det.

Dette er en chance for at få et indblik i Q-interactive, helt omkostningsfrit. Tilmeld dig allerede nu, der er et begrænset antal pladser.

Efterårets workshops:
29/9 i København
10/10 i Aalborg
5/12 i København

Hjertelig velkommen!

Tilmeld dig nu

Opdaterede returbetingelser

Pearson opdatereer reklamations- og returbetingelser gældende fra 1. august 2017.

  • Returneringer skal foretages inden for 14 dage fra leveringsdagen. 

  • Hvis vi har fremsendt en forkert vare, sørger vi for, at varerne afhentes og vi står for returomkostningerne. Hvis der er foretaget en forkert bestilling, sørger vi for, at varerne afhentes og pålægger en returafgift på 500 DKK.

  • Efter at de returnerede varer er nået vores varelager, fremsender vi nye varer samt eventuel kreditering.

Hvad er forskellen på Q-interactive og Q-global?

Q-interactive og Q-global er to forskellige digitale tilbud. På disse to internetbaserede platforme kan brugere både administrere og score samt sammenfatte resultater fra psykologiske test. Der er både forskelle og ligheder mellem Q-interactive og Q-globals funktionaliteter og anvendelsesområder.

Læs mere her ››

Hvad er forskellen på Q-interactive og Q-global?

Q-interactive og Q-global er to forskellige digitale tilbud. På disse to internetbaserede platforme kan brugere både administrere og score samt sammenfatte resultater fra psykologiske test. Der er både forskelle og ligheder mellem Q-interactive og Q-globals funktionaliteter og anvendelsesområder.

Læs mere her ››