Spørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Alle ordre, der afgives før d. 16. december 2022, vil blive leveret før d. 31. december 2022. *Dette gælder ved køb af alle digitale test, papir og blyant-versioner, registreringsskemaer og licenser, så længe lager haves og med forbehold for uforudsete omstændigheder, som kan forsinke leveranchen.

Test til forskning

Pearson Clinical får mange forespørgsler om brugen af test til forskning. Nedenstående retningslinjer er udarbejdet for at vejlede og hjælpe de forskere, der ønsker at anvende test fra Pearson.

Ophavsret

Test fra Pearson Clinical er beskyttet af loven om ophavsret. Uanset formål er det ikke tilladt at kopiere indholdet i en psykologisk test, hverken oplysninger, manualtekst, registreringsskemaer, tabeller eller andet materiale, der indgår i testen. Det er heller ikke tilladt at foretage ændringer i publicerede test.

Kompetencekrav

Hovedparten af test fra Pearson Clinical omfattes af særlige kompetencebestemmelser i forbindelse med køb. Til forskningsformål kan Pearson afvige fra dette princip.

Praktisk information

Tilladelse til tilpasning/oversættelse er forbundet med en licensaftale. Licensaftalen varierer afhængigt af forskningsprojektets størrelse og afgøres fra ansøgning til ansøgning. Forventet behandlingstid er op til 4 uger. Ansøgning sker via formularen her. 

 

Har du andre spørgsmål om forskningsrettigheder, kan du kontakte os på: 

clinicallicenses-eu@pearson.com

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have aktuel information om vores test og kurser? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.