headerqglobal

Vores digitale scorings- og testplatform Q-global

Q-global er vores digitale platform til administrering, scoring og udarbejdelse af resultatsammenfatninger. På Q-global findes alle vores nye vurderingsskalaer samt en digital version af Raven's 2. Du finder Q-global via din browser på computeren eller iPad’en. 

Hvilke spørgeskemaer og tests er tilgængelige på Q-global?

Nedenfor kan du se vores udbud af vurderingsskalaer og test, som findes på Q-global.  

Webinar om vores nyeste instrumenter på den digitale platform Q-global 

Du er velkommen til at deltage på et gratis webinar om vores seneste digitale instrumenter, der er tilgængelige på den webbaserede platform Q-global. Blandt de instrumenter, som vi har valgt at fokusere på, er BASC-3, Brown EF/A og Vineland-3. Vores produktspecialister vil fortælle dig om Q-global, samt om mulighederne og fordelene ved digital administrering og scoring af tests og spørgeskemaer på denne webbaserede platform. Det vil være muligt at stille spørgsmål i chatten og ved slutningen af webinaret, men du er også velkommen til at sende dine spørgsmål på forhånd til os! 

Tid: 7 september, kl. 13.00–14.00  

Tilmeld dig ved at sende en e-mail til alexander.engdahl@pearson.com  

Når vi har modtaget din tilmelding, så får du en mail fra en af vores produktspecialister med et link til webinaret. 

Kontakt vores produktspecialister

Vores team med produktspecialister hjælper dig gerne med at finde den rigtige platform og det rigtige testværktøj ud fra dine behov. 

Personlige oplysninger og datasikkerhed

Q-interactive bruger tofaktorgodkendelse og kryptering for at sikre en sikker dataoverførsel og datalagring. Her kan du læse mere om sikkerhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have aktuel information om vores test og kurser? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.