Spørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Vores webinarer

Vi tilbyder forskellige typer webinarer; dels webinarer, der foregår på en given dato, dels webinarer, der optages, og som du kan se, når du vil.

Vi forsøger at have et så stort udbud af webinarer som muligt om vores forskellige tests, vurderingsskalaer og digitale platforme. Målet for vores webinarer er, at du får den mest essentielle viden om instrumenterne og at du kan danne dig et billede af, hvordan og til hvad du kan bruge dem. Vores webinarer henvender sig til dem, der overvejer at bestille en ny test, dem, der allerede har bestilt, men ikke er begyndt at bruge et instrument, og dem, der ønsker at holde sig generelt opdateret om vores nyeste produkter.

Kunne du tænke dig at modtage en gratis præsentation af en test- eller vurderingsskala, som ikke er blandt vores webinarer? Du er velkommen til at kontakte vores produktspecialister for at booke et møde, digitalt eller fysisk.

Kommende live-webinarer

fisk1200px

Webinar om Brown EF/A

Velkommen til et gratis webinar om Brown EF/A, der er Pearsons seneste instrument til vurdering af eksekutive vanskeligheder relateret til ADHD. Under webinaret vil vores produktspecialister blandt andet gennemgå, hvad Brown EF/A måler og hvordan spørgeskemaerne kan administreres. Vi vil også se på den forskning, der danner grundlag for udviklingen af Brown EF/A samt instrumentets afstemning med diagnosekriterierne for ADHD i DSM-5. 


Tidspunkt: Den 25. april, kl. 13.00–14.00. 

Q-global_webbinarium

Webinar om Q-global

Velkommen til et gratis webinar Q-global, vores digitale platform til administrering og scoring af test og vurderingsskemaer. Til dette webinar vil du blandt andet lære om hvordan Q-global fungerer, hvilke funktioner der findes i systemet og hvad du behøver for at komme i gang. Vi kommer til at fokusere på disse tre primære funktioner: hvordan man administrerer et vurderingsskema direkte i Q-global, hvordan man anvender systemet som et scoringsprogram og hvordan man administrerer test til individer og grupper. Desuden vil du blive introduceret til nogle eksempler på test og vurderingsskemaer som du finder i Q-global og se hvilke resultatrapporter systemet genererer.  

Tidpunkt: Den 11. maj, kl. 13.00–14.00.  

katt1200x675

Webinar om Sensory Profile 2

Velkommen til et gratis webinar om Sensory Profil 2, som er en samling spørgeskemaer til vurdering af sensorisk bearbejdning hos børn. Til dette webinar lærer du om hvad Sensory Profile 2 måler, hvordan det administreres, den teoretiske ramme, som instrumentet bygger på, det skandinaviske udviklingsarbejde og meget mere. Vi vil også vise hvordan Sensory Profile 2 kan administreres på den digitale platform Q-global. 

Tidpunkt: Den 15. juni, kl. 13.00–14.00.  

 

Indspillede webinarer

Ofte foretager klinikeren en omfattende vurdering ved hjælp af flere test eller vurderingsskalaer. Nogle gange stemmer testresultaterne ikke overens med hinanden eller med dine kliniske indtryk af klientens sprogkundskaber. Hvilke resultater skal du så betragte som rigtige? Se denne film for en kort gennemgang af nogle overvejelser ved tolkning af testresultater, som peger i forskellige retninger.

Bemærk at webinaret et på engelsk.

På samme måde som vi ser mangfoldighed i så mange andre aspekter af at være menneske, så ved vi, at alle mennesker har deres egne sensoriske præferencer. Disse kommer til at præge såvel deres livsvalg, som hvordan de oplever og interagerer med verden. Se denne film for eksempler, som kan inspirere dig til at begynde at tænke på betydningen af sensorisk bearbejdning i dit eget liv. 

Bemærk at webinaret et på engelsk.

BASC-3 består af en samling spørgeskemaer som - ved at integrere informationer og perspektiver fra flere kilder – tilsammen giver et både bredt og dybt billede af forskellig adfærd, tanker og følelser hos børn og unge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have aktuel information om vores test og kurser? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.