ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Ordrer bestilt før 15. december kl. 12:00 vil blive leveret og faktureret i 2023. Uforudsete omstændigheder forbeholdes.

Vores webinarer

Vi tilbyder forskellige typer webinarer; dels webinarer, der foregår på en given dato, dels webinarer, der optages, og som du kan se, når du vil.

Vi forsøger at have et så stort udbud af webinarer som muligt om vores forskellige tests, vurderingsskalaer og digitale platforme. Målet for vores webinarer er, at du får den mest essentielle viden om instrumenterne og at du kan danne dig et billede af, hvordan og til hvad du kan bruge dem. Vores webinarer henvender sig til dem, der overvejer at bestille en ny test, dem, der allerede har bestilt, men ikke er begyndt at bruge et instrument, og dem, der ønsker at holde sig generelt opdateret om vores nyeste produkter.

Kunne du tænke dig at modtage en gratis præsentation af en test- eller vurderingsskala, som ikke er blandt vores webinarer? Du er velkommen til at kontakte vores produktspecialister for at booke et møde, digitalt eller fysisk.

Vores kurser

Vi arrangerer både grundlæggende og avancerede kurser, alle med en stærk klinisk forankring.

Vores kurser har til formål at give dig perspektiv på aktuelle områder, viden om ny forskning og mulighed for at uddybe din faglige viden. Med kurserne ønsker vi at hjælpe dig som kliniker med at anvende vores testinstrumenter på bedste vis og udvikle dine kundskaber inden for udredning.

Vores kurser løber over hele dage og er mere avancerede end vores webinarer.

Alle vores undervisere er kliniske eksperter inden for deres respektive faglige områder.


offset_779105_LowRe

Webinar om de administrative funktioner på Q-interactive

Webinar for administratorer og kontoejere på Q-interactive: Få det fulde overblik over den digitale konto

Dette webinar vil guide dig i, hvordan du bedst griber opgaven an og bruger de funktioner, der er unikke for din kontotype på Q-interactive. Vores produktspecialist vil bl.a. vise dig, hvordan du arkiverer en brugerkonto, opretter en ny bruger, sletter test fra din konto, og hvordan du kan se, hvor mange delprøver du har brugt. Webinaret er helt gratis.

Dato: Torsdag, 8.2.2024
Tid: Kl. 13:00-14:00

Indspillede webinarer

Ofte foretager klinikeren en omfattende vurdering ved hjælp af flere test eller vurderingsskalaer. Nogle gange stemmer testresultaterne ikke overens med hinanden eller med dine kliniske indtryk af klientens sprogkundskaber. Hvilke resultater skal du så betragte som rigtige? Se denne film for en kort gennemgang af nogle overvejelser ved tolkning af testresultater, som peger i forskellige retninger.

Bemærk at webinaret et på engelsk.

På samme måde som vi ser mangfoldighed i så mange andre aspekter af at være menneske, så ved vi, at alle mennesker har deres egne sensoriske præferencer. Disse kommer til at præge såvel deres livsvalg, som hvordan de oplever og interagerer med verden. Se denne film for eksempler, som kan inspirere dig til at begynde at tænke på betydningen af sensorisk bearbejdning i dit eget liv. 

Bemærk at webinaret et på engelsk.

BASC-3 består af en samling spørgeskemaer som - ved at integrere informationer og perspektiver fra flere kilder – tilsammen giver et både bredt og dybt billede af forskellig adfærd, tanker og følelser hos børn og unge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have aktuel information om vores test og kurser? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.