Sp_rgproduktspecialisterne

Spørg produktspecialisterne

Vi får mange og gode spørgsmål om vores test. Her præsenterer vi nogle af dem, så flere af jer får adgang til svarene. Har du også et spørgsmål til vores produktspecialister?Det kan handle om alt lige fra, hvilken test der er bedst egnet i en bestemt situation, til hvordan HIK kan blive lavere end gennemsnittet af de andre indeks i Wechsler-skalaerne? Send dit spørgsmål til os her.

Stil et spørgsmål til vores produktspecialister:

Bemærk, at spørgsmål, som sendes ind via denne formular, kan blive offentliggjort i nyhedsbreve og på vores hjemmeside. Pearson forbeholder sig retten til at udvælge de spørgsmål, der skal offentliggøres. Hvis du har et spørgsmål, der haster, eller vil have personlig kontakt med produktspecialisterne, så kontakt os via den almindelige support. 

Flynneffekten

Hej! 

Hvad er Flynneffekten? 

  

Forskellen mellem Q-global og Q-interactive

Hej! 

Hvad er forskellen mellem Q-global og Q-interactive egentlig? Jeg bliver nogle gange forvirret over, hvilken testplatform jeg skal bruge, og hvorfor nogle test findes på den ene og ikke på den anden platform.  

Læs svaret her.

Flere digitale test?

Hej!
 

Jeg vil høre, om I har planer om at digitalisere flere test, så de bliver tilgængelige på Q-interactive, fx RBANS? Vi vil gerne i så stor udstrækning som muligt gå over til digital testning, og derfor vi vil gerne have så mange test som muligt på platformen. Kan et samarbejde med andre testforlag være vejen frem, så flere test kan blive tilgængelige i digitalt format? 

 

Fjernadministrering

Hej!  

Bliver Q-interactive tilpasset til fjernadministrering?

   

HIK bliver lavere end allerede lave indeks

Hej! 

Hvordan kan det være, at resultatet på HIK (Hele skalaen) kan blive lavere end allerede lave resultater i indeksene, fx i WISC-V? 

  

Ujævne profiler?

Hej!

Hvordan bør jeg som psykolog tænke, når resultatet af en WISC-testning er ujævnt fordelt over indekset? Indebærer det, at resultatet ikke er pålideligt?