ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.
Homepage_Digital_testning_1

Digital testning

Moderne teknik åbner op for helt nye muligheder inden for psykologisk testning. I løbet af de seneste år er stadigt flere klinikere gået over til digitale løsninger. En digital testning måler kognitive evner og psykologiske egenskaber på en mere effektiv og pålidelig måde. Q-global og Q-interactive er to forskellige digitale platforme. Platformene har det til fælles, at de er udviklet til at gøre administrering og scoring af test og vurderingsskalaer nemmere. 

På Q-global og Q-interactive får du adgang til flere vurderingsskalaer, testinstrumenter, scoringsprogrammer og rapportgenerering. Direkte adgang til nødvendig information, så som testanvisninger, svarmuligheder og venderegler, sikrer en korrekt og standardiseret administrering. Digital administrering giver dig mulighed for at spare tid, da beregning og sammenfatning af scorer og resultater sker automatisk, hvilket endvidere mindsker risikoen for fejlberegninger. 

Kontakt vores produktspecialister

Vores team med produktspecialister hjælper dig gerne med at finde den rigtige platform og det rigtige testværktøj ud fra dine behov. 

Hvad er forskellen mellem Q-global og Q-interactive?

Her finder du en mere detaljeret sammenligning af platformene. 

Q-interactive

Med Q-interactive kan du administrere WISC-V digitalt. Du bruger iPads, hvilket gør det nemt at administrere, score og generere rapporter. Q-interactive forenkler dit udredningsarbejde og har også en tendens til at øge engagementet hos patienten. 

Q-global

Q-global er vores webbaserede program til scoring, administrering og rapportgenerering af frem for alt vurderingsskalaer. Du kan administrere skalaerne digitalt – enten direkte på skærmen eller via e-mail. Du kan også bruge Q-global til at sammenfatte skalaer, der er besvaret i papirformat.  

Oplev mulighederne med digital testning

I videoen får du en kort præsentation af Q-interactive og Q-global. 

Q-interactive eller Q-global: Hvilken platform skal jeg vælge?

Følg beslutningstræet og se, hvilken platform der passer bedst til din virksomhed.  

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have aktuel information om vores test og kurser? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

top