ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.
skattningsskalorukrainskaryska

Spørgeskemaer på ukrainsk og russisk

På grund af krigen i Ukraine har Pearson Clinical i samarbejde med vores kolleger fra det ukrainske kontor arbejdet på at gøre vores spørgeskemaer tilgængelige på ukrainsk og russisk. 

Vores spørgeskemaer gør det nemmere at vurdere børn og voksnes mentale sundhed inden for en række forskellige områder, fx angst og depression. For at hjælpe flygtninge tilbyder vi nu nedenstående instrumenter gratis – oversat til ukrainsk og russisk.

Beck Depression Inventory (BDI-2) bruges til vurdering af depression samt forandringer i depressionstilstande. BDI-2 indeholder 21 symptomgrupper, som vurderes på en skala fra 0–3 ud fra sværhedsgrad. BDI-2 vurderer både fysiske og kognitive symptomer på depression. Resultatet tolkes i forhold til fastsatte grænseværdier. 

Aldersinterval: 13–80 år

Beck Anxiety Inventory (BAI) bruges til vurdering af grad af angst samt forandringer i angsttilstande. BAI er et spørgeskema som består af 21 udsagn/symptomer, som vurderes på en skala fra 0–3 ud fra sværhedsgrad. BAI vurderer både fysiske og kognitive angstsymptomer. Resultatet tolkes i forhold til fastsatte grænseværdier.

Aldersinterval: Fra 17 år

BYI bruges til vurdering af følelsesmæssige og sociale problematikker hos børn og unge. Hver skala består af 20 udsagn, der vurderes på en 4-trinsskala. 

Aldersinterval: 7–18 år

Ønsker du at bruge spørgeskemaer på ukrainsk eller russisk i dit arbejde?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Professionelle klinikere kan ofte opnå et mere pålideligt resultat, når vores spørgeskemaer bruges på klientens modersmål. Læs gerne informationen i vores brugervejledning igennem, inden du bruger spørgeskemaerne. Der kan du finde information om de specifikke produkter, se hvordan du bruger de oversatte spørgeskemaer samt få råd til, hvordan du tolker resultaterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have aktuel information om vores test og kurser? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

top