Aaron T. Beck og Robert A. Steer, 1990

BAI

Beck Anxiety Inventory

Aaron T. Beck og Robert A. Steer, 1990

BAI

Beck Anxiety Inventory
Grupperede produktartikler
Produktnavn Ekskl. moms
930,00 kr
BAI Komplet
Vejledning, Selvvurderingsskema, 10 stk.*
Varenummer 0000000320810
645,00 kr
BAI Vejledning
Varenummer 0000000320830
305,00 kr
BAI Selvvurderingsskema, 10 stk.*
Varenummer 0000000320820
Grupperede produktartikler
Produktnavn Ekskl. moms
250,00 kr
BAI - Q-global
Digital Administrering & Scoring, 10 stk.
Varenummer 0000000320850
Alle priser er ekskl. Moms.
* Forbrugsmateriale
Log venligst ind for at shoppe i webshoppen.
Testtype
Selvvurdering af grad af angst
Administrering
Gruppe eller individuel
Kompetencekrav
Læge, Psykolog
Tidsforbrug
5–10 minutter
Aldersinterval
17 år +
Sprogversion
Dansk version, 2010

BAI anvendes til vurdering af graden af angst samt forandringer i angsttilstange hos personer fra 17 år. Selvvurderingsskemaet består af 21 udsagn/symptomer som vurderes af testpersonen selv, på en fire-trins skala fra 0–3 efter sværhedsgrad. Resultatet tolkes i relation til amerikanske cut-off værdier.

Dansk tilpasning

Den danske version af BAI består af oversættelse og tilpasning af udsagn. Norske normalpopulationsdata præsenteres også i vejledningen. I tillæg til vejledningen har psykolog Irene Oestrich skrevet et forord samt et kapitel omhandlende BAIs terapeutiske værdi.

Online administrering, scoring og rapportgenerering med Q-global

Q-global er en online platform, hvor man kan administrere og score skalaerne og generere rapporter. Online løsningen indebærer, at du altid har adgang til scoringsprogrammet uden at skulle installere programmet lokalt først. Det kræver kun et selvvalgt brugernavn og adgangskode at logge ind. Af sikkerhedshensyn skal adgangskoden ændres hver 90. dag. Det er ikke nødvendigt at angive testpersoners navne, når de oprettes, da man i stedet kan anvende et selvvalgt ID-nummer. Q-global data gemmes i Canada, og al forbindelse til online platformen er krypteret.

BAI / BDI-2 på Q-global

Ud over håndscoring af BAI/BDI-2 i papirform findes yderligere tre måde at administrere skalaerne digitalt i Q-global:

  • Fjernadministrering: Send en e-mail invitation med et link til respondenten via Q-global. E-mailen kan redigeres som man ønsker før den sendes. Angiv dine kontaktoplysninger i tilfælde af at respondenten skulle have nogen spørgsmål.
  • Skærmadministrering: Bed respondenten om at besvare skemaet på stedet via en computer med internetforbindelse. Man kan imens være hos respndenten og evt. udføre andre dele af den igangværende udredning.
  • Skærmadministrering med støtte. Man kan hjælpe respondenten med at besvare spørgsmålene i de tilfælde, hvor det bedømmes, at han eller hun ikke har de nødvendige sproglige forudsætninger for at kunne forstå indholdet i skemaets udsagn.

Efter administrering genereres en rapport, se en mere detaljeret beskrivelse af indholdet af rapporten under fanebladet Beskrivelse.

Systemkrav for administrering og scoring på Q-global ››

Bestilling af BAI / BDI-2

For at få adgang til BAI-BDI-2 på Q-global, bestilles produktet som sædvanligt i e-handlen. Personen, som opfylder kompetencekravet for bestilling i e-handlen, modtager en e-mail, hvor han eller hun kan oprette et personlig brugernavn og adgangskode på Q-global. Bemærk, at de samme kompetencekrav gælder for Q-global som for BAI / BDI-2. Systemet kræver - som en sikkerhedsfunktion - at adgangskoden ændres hver 90. dag.

Bemærk, at hvis brugeren allerede har adgang til Q-global, så knyttes BAI / BDI-2-licensen til den eksisterende konto.

Guide - At komme i gang med BDI-2 og BAI på Q-global ››