Spørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

BAI

Findes også digitalt på vores platform Q-global.

Aaron T. Beck og Robert A. Steer, 1990
Beck Anxiety Inventory
X

Specifikationer

Digital Platform Q-global
Administrering Digital- eller papir og blyant version
Tidsforbrug 5–10 minutter
Sprogversion Dansk version, 2010
Kompetencekrav Læge, Psykolog
Aldersinterval 17 år +
Testtype Selvvurdering af grad af angst

BAI anvendes til vurdering af graden af angst samt forandringer i angsttilstande hos personer fra 17 år. Selvvurderingsskemaet består af 21 udsagn/symptomer som vurderes af testpersonen selv, på en fire-trins skala fra 0–3 efter sværhedsgrad. Resultatet tolkes i relation til amerikanske cut-off værdier.

Dansk tilpasning

Den danske version af BAI består af oversættelse og tilpasning af udsagn. Norske normalpopulationsdata præsenteres også i vejledningen. I tillæg til vejledningen har psykolog Irene Oestrich skrevet et forord samt et kapitel omhandlende BAIs terapeutiske værdi.

Online administrering, scoring og rapportgenerering med Q-global

Q-global er en online platform, hvor man kan administrere og score skalaerne og generere rapporter. Online løsningen indebærer, at du altid har adgang til scoringsprogrammet uden at skulle installere programmet lokalt først. Det kræver kun et selvvalgt brugernavn og adgangskode at logge ind. Af sikkerhedshensyn skal adgangskoden ændres hver 90. dag. Det er ikke nødvendigt at angive testpersoners navne, når de oprettes, da man i stedet kan anvende et selvvalgt ID-nummer. Q-global data gemmes i Canada, og al forbindelse til online platformen er krypteret.

BAI / BDI-2 på Q-global

Ud over håndscoring af BAI/BDI-2 i papirform findes yderligere tre måde at administrere skalaerne digitalt i Q-global:

  • Fjernadministrering: Send en e-mail invitation med et link til respondenten via Q-global. E-mailen kan redigeres som man ønsker før den sendes. Angiv dine kontaktoplysninger i tilfælde af at respondenten skulle have nogen spørgsmål.
  • Skærmadministrering: Bed respondenten om at besvare skemaet på stedet via en computer med internetforbindelse. Man kan imens være hos respndenten og evt. udføre andre dele af den igangværende udredning.
  • Skærmadministrering med støtte. Man kan hjælpe respondenten med at besvare spørgsmålene i de tilfælde, hvor det bedømmes, at han eller hun ikke har de nødvendige sproglige forudsætninger for at kunne forstå indholdet i skemaets udsagn.

Efter administrering genereres en rapport, se en mere detaljeret beskrivelse af indholdet af rapporten under fanebladet Beskrivelse.

Bestilling af BAI / BDI-2

For at få adgang til BAI-BDI-2 på Q-global, bestilles produktet som sædvanligt i e-handlen. Personen, som opfylder kompetencekravet for bestilling i e-handlen, modtager en e-mail, hvor han eller hun kan oprette et personlig brugernavn og adgangskode på Q-global. Bemærk, at de samme kompetencekrav gælder for Q-global som for BAI / BDI-2. Systemet kræver - som en sikkerhedsfunktion - at adgangskoden ændres hver 90. dag.

Bemærk, at hvis brugeren allerede har adgang til Q-global, så knyttes BAI / BDI-2-licensen til den eksisterende konto.

Før du lægger produkter i kurven, bedes du kontrollere, om dine kompetencer svarer til de kompetencekrav, som er opgivet under "Specifikationer".

Grupperede produktartikler
Produktnavn Ekskl. moms
BAI Komplet
Varenummer 0000000320810
1.055,00 kr
BAI Vejledning
Varenummer 0000000320830
730,00 kr
BAI Selvvurderingsskema, 10 stk.*
Varenummer 0000000320820
350,00 kr
Grupperede produktartikler
Produktnavn Ekskl. moms
BDI-2 Q-Global Komplet digital
Varenummer 0000000320652
540,00 kr
BAI Q-global Digital Administrering & Scoring, 10 stk
Varenummer 0000000320850
295,00 kr
BAI Digital vejledning
Varenummer 0000000320851
270,00 kr
Alle priser er ekskl. Moms.
* Forbrugsmateriale