ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Angst

Om angst

Alle mennesker kan til tider opleve frygt eller angst, og det er ofte en naturlig og adaptiv reaktion på farlige eller usikre situationer. For nogle bliver frygten så intens og vedvarende, at den påvirker den enkeltes kognitive formåen og daglige funktionsevne. En sådan overdreven frygt kaldes for en angstlidelse og rammer omkring en fjerdedel af befolkningen. Ved angstlidelser er personen ofte urolig eller angst i fravær af umiddelbar fare. Der ses symptomer som koncentrationsbesvær, irritabilitet og tilbagevendende tanker, der er svære at kontrollere, og som påvirker den daglige funktion. Eksempler på angstlidelser er fobier (agorafobi, socialfobi, enkeltfobi), panikangst og obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD).

  Vi tilbyder flere forskellige instrumenter til at kortlægge angst. Beck Youth Inventories (BYI-II) er udviklet til børn og unge i alderen 7-18 år og er et kort screeningsværktøj til at bedømme angst, depression, vrede, normbrydende adfærd og selvopfattelse. BYI-II består af fem korte spørgeskemaer, som kan administreres separat eller i kombination med hinanden.  

Med Beck Anxiety Inventory (BAI) kan du vurdere graden af angst og ændringer i angsttilstanden hos personer fra 17 år og derover. BAI består af 21 udsagn, som vurderes ud fra en fire-trins skala, og som omfatter både fysiske og psykiske symptomer. Vurderingsskalaen er tilgængelig i en digital version på platformen Q-global.

   Vil du vide mere om hvilke produkter der findes til vurdering af angst? Klik på det nedenstående link eller tag kontakt til vores produktspecialister, så hjælper de dig.

Book en produktpræsentation

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du booke en produktpræsentation? Kontakt vores produktspecialister!

top