ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Digital testning

Om digital testning

Moderne teknik er et naturligt indslag i vores dagligdag. Innovative tekniske løsninger åbner også op for helt nye muligheder inden for klinisk psykologisk testning. I løbet af de seneste år er stadigt flere klinikere gået over til digitale løsninger. Den digitale testning måler kognitive evner og psykologiske egenskaber på en mere effektiv og reliabel måde og reducerer samtidig den menneskelige faktor, der kan medføre administrerings- eller regnefejl.

Med vores digitale testplatforme, Q-global og Q-interactive, får du adgang til flere vurderingsskalaer, testinstrumenter, scoringsprogrammer og rapportgenerering. Med direkte adgang til nødvendig information, så som testanvisninger, svarmuligheder og venderegler, sikres det, at testen administreres på en korrekt og standardiseret måde.

Aftale og datahåndtering, inklusive løbende kontroller og test, sker i henhold til gældende lovgivning i Norden og EU, så som Patientdataloven og GDPR. Branchestandard for høj sikkerhed anvendes i form af kryptering af følsomme persondata.

Vil du vide mere om de test, som i dag fås i digitale versioner, og hvordan de kan bruges i dit arbejde? Så klik på de digitale test nedenfor, eller kontakt en af vores produktspecialister for at få en gratis præsentation.

Book en produktpræsentation

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du booke en produktpræsentation? Kontakt vores produktspecialister!

top