ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Depression

Om depression

Depression er en almindelig psykiatrisk diagnose med symptomer som nedsat stemningsleje, tab af energi og nedsat aktivitet. Depression indebærer ofte ændringer i appetit, nedsat selvtillid og selvkritiske tanker. Derudover kan depression påvirke den daglige funktion, det kan blive sværere at klare arbejde, huslige pligter og vedligeholde relationer. Der er forskellige former for depression, såsom sæsonbestemt depression eller fødselsdepression. Sværhedsgraden kan også variere – fra let, moderat og svær depression til vedvarende depression – dystymi.

Depressionsskalaen Beck Depression Inventory (BDI-2) er en af de mest almindelige redskaber til indledende screening for eventuel depression. Med denne vurderingsskala kan du som kliniker vurdere forekomsten af depression hos klienter i aldersintervallet 13–80 år. 

For at undersøge forekomsten af depression hos børn og unge kan du anvende Beck Youth Inventories (BYI-II).  Dette er et screeningsværktøj for depression, angst, vrede, normbrydende adfærd og selvopfattelse. BYI-II består af fem korte spørgeskemaer, som kan administreres separat eller i kombination med hinanden.

Vil du vide mere om andre produkter, der kan hjælpe dig i din vurdering af depression og nedstemthed, og hvordan de kan bruges i dit arbejde? Klik på nedenstående link eller kontakt en af vores produktspecialister for en gratis præsentation.

Book en produktpræsentation

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du booke en produktpræsentation? Kontakt vores produktspecialister!

top