Sensory Profile Adolescent/Adult

Winnie Dunn & Catana Brown
X

Specifikationer

Administrering Individuel
Tidsforbrug 15 minutter
Sprogversion Dansk/Engelsk version, 2009
Kompetencekrav Ergoterapeut, Fysioterapeut, Psykolog
Aldersinterval 11–65+ år
Testtype Test til vurdering af sensorisk forarbejdning

Adolescent/Adult Sensory Profile er en test til vurdering af bearbejdning af sensoriske stimuli og oplevelser samt hvorledes dette påvirker den funktionelle præstation hos unge og voksne i alderen 11–65+ år. Testen er velegnet til at tegne et billede af, hvorledes unge og voksne opfatter, håndterer og reagerer på de sanselige/sensoriske oplevelser, som de udsættes for i deres hverdag. Adolescent/Adult Sensory Profile er designet til aktivt at involvere personen i alle faser af vurdering og intervention, for at øge personens opmærksomhed og viden om egne sanseprocesser og mønstre.

Testen, der kan anvendes af ergoterapeuter, fysioterapeuter og psykologer, vil sammen med andre test, kunne frembringe væsentlige diagnostiske informationer og medvirke til at udarbejde en plan for fremtidig intervention og behandling.

Testen består af et selvvurderingsskema med 60 udsagn, der omhandler hvordan den unge eller voksne reagerer på forskellige sanselige/sensoriske oplevelser. Selvvurderingsskemaet udfyldes af personen selv.

Dansk tilpasning

Den danske version af Adolescent/Adult Sensory Profile består af et oversat selvvurderingsskema/scoringsark. Manualen til Adolescent/Adult Sensory Profile findes i original amerikansk udgave.

Se introduktion til de danske oversættelser af Sensory Profile testene › 

Nye danske scoreintervaller

Pearson Assessment udgiver nu et dansk manualsupplement til Adolescent/Adult Sensory Profile (AASP), som kan downloades gratis.

Manualsupplementet beskriver resultaterne fra dataindsamlingen på den danske version af AASP. Analyserne herfra har resulteret i nye scoreintervaller for de tolkningsgrundlæggende kategorier for to af testens fire kvadranter – Sansesøgende og Sensorisk Skyhed.

Det nuværende Selvvurderingsskema indeholder ikke de nye danske scoreintervaller, men indeholder fortsat kun de originale amerikanske scoreintervaller. Ønsker man at anvende de nye danske scoreintervaller for kvadranterne Sansesøgende og Sensorisk Skyhed, skal man derfor selv notere dem ved kvadranterne Sansesøgende og Sensorisk Skyhed på Kvadrant oversigt 18–64 år midt på side 6.

Download det danske manualsupplement ››

Nye danske scoreintervaller ››

Log ind for at handle i webshoppen.

Grupperede produktartikler
Produktnavn Ekskl. moms
Adolescent/Adult Komplet
2.145,00 kr
Adolescent/Adult Manual
1.560,00 kr
Adolescent/Adult Selvvurderingsskema/Scoringsark, 25 stk.*
630,00 kr
Alle priser er ekskl. Moms.
* Forbrugsmateriale