ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Autisme

Om autisme

Når man taler om autisme, så taler man egentlig om autismespektrumforstyrrelser. Autismespektrumforstyrrelser er kendetegnet ved problemer med socialt samspil og kommunikation, repetitiv eller rutinepræget adfærd, problemer med at håndtere forandringer og problemer med sensorisk bearbejdning.

Ved misstanke om autismespektrumforstyrrelser kan personer henvises til en psykolog for udredning og eventuel diagnosticering. Autismespektrumforstyrrelser diagnosticeres typisk ved hjælp af interview, observationer og spørgeskemaer. Hos Pearson tilbyder vi erhvervsaktive inden for psykiatrien og sundhedsvæsenet forskellige test og spørgeskemaer, som kan hjælpe med at identificere problemer i forbindelse med autismespektrumforstyrrelser samt støtte den enkelte ved hjælp af interventionsforslag:

Med vuderingsinstrumenterne Sensory Profile 2 og Sensory Profile Adolescent/Adult får man information, der er vigtig for at forstå en persons sensoriske bearbejdningsmønster – hvilke sanseoplevelser vedkommende undgår, er særligt følsom over for eller tværtimod søger sig til.

Med PEDI-CAT kan man identificere funktionsnedsættelser og få et billede af den generelle daglige funktion. PEDI-CAT har også et modul, som er blevet valideret til populationen af børn og unge med autismespektrumforstyrrelser.

Vil du vide mere om test, som måler autismespektrumforstyrrelser, og hvordan de kan bruges i dit arbejde? Så klik på linkene nedenfor, eller kontakt en af vores produktspecialister for at få en gratis præsentation.

Book en produktpræsentation

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du booke en produktpræsentation? Kontakt vores produktspecialister!

top