ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Motorik

Om motorik

Evnen til at bevæge sig er opdelt i grovmotorik og finmotorik. Med en motorisk udviklingsforstyrrelse er der problemer med indlæring og brug af koordinerede motoriske færdigheder. Man kender ikke altid årsagen, og nogle gange er forsinkelsen midlertidig. En tilstand, hvor problemer med motoriske bevægelser har en stor og permanent indflydelse på aktiviteter i dagligdagen, kaldes Developmental Coordination Disorder (DCD). Problemer med motoriske færdigheder er også almindeligt hos klienter med autismespektrumforstyrrelse, ADHD og Downs syndrom.

Vi har flere test, som kan hjælpe dig med at identificere problemer med den motoriske udvikling hos børn og unge. Fx bevægelsestesten Movement Assessment Battery for Children (Movement ABC-2) og Bayley Scales of Infant and Toddler Development-Third Edition (Bayley-III), som primært har til formål at identificere en forsinket udvikling hos børn.

Vil du vide mere om test, som kan måle fin- og grovmotoriske færdigheder, og hvordan de kan bruges i dit arbejde? Så klik på linkene nedenfor, eller kontakt en af vores produktspecialister for at få en gratis præsentation.

Book en produktpræsentation

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du booke en produktpræsentation? Kontakt vores produktspecialister!

top