ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

BASC-3 & BESS

Om BASC-3

BASC-3 er den tredje udgave af de i USA populære vurderingsskalaer Behavior Assessment System for Children. Instrumentet består af en samling vurderingsskalaer, som – ved at integrere information og perspektiver fra flere forskellige kilder (selv-, lærer- og forældrevurdering) – i fællesskab har til formål at give en både bred og dyb forståelse for forskellige typer adfærd, tanker og følelser hos børn og unge.

En fordel med BASC-3 er, at den kan administreres via vores digitale platform Q-global, hvilket gør det nemt at generere resultatrapporter og gør det muligt for forældre og lærere at fjernadministrere vurderingsskemaet.

BESS (Behavioral and Emotional Screening System) er et screeningværktøj, som bygger på BASC-3. nstrumentet er udviklet til at give et hurtigt og overordnet billede af adfærds- og følelsesmæssige styrker og svagheder hos børn og unge i alderen 6–19 år. De specifikke indekser, der indgår i BESS, er indholdsmæssigt på linje med tilsvarende skalaer i BASC-3. Derfor er BESS velegnet som et screeninginstrument, inden der eventuelt foretages en mere omfattende vurdering fx ved hjælp af BASC-3.

Vil du vide mere eller prøve BASC-3 eller BESS gratis for at se, om den er noget, der kan bruges i din virksomhed? Så klik på linkene nedenfor, eller kontakt en af vores produktspecialister for at få en gratis præsentation.

Book en produktpræsentation

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du booke en produktpræsentation? Kontakt vores produktspecialister!

top