Spørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

Voksne, psykisk sygdom og covid-19

GettyImages-1189213002_LowRe

Coronapandemien er nu gået ind i sit tredje år, og en stor andel af voksne i Sverige har allerede været smittet på et eller andet tidspunkt eller forventes at blive smittet inden for den nærmeste fremtid. De langsigtede effekter af en overstået covid-infektion er ikke helt klarlagte, men studier på området pågår hele tiden.

En metaanalyse, der er blevet offentliggjort for nylig (Ceban et al., 2022), tyder på, at en signifikant del af personer, der har gennemgået en covid-infektion, oplever senfølger i form af nedsat kognitiv funktion og udmattelse. I dag, hvor en stor del af befolkningen forventes at blive smittet af covid-19, er det derfor meget vigtigt for sundhedsvæsenet at have adgang til standardiserede værktøjer for at kunne vurdere det kognitive funktionsniveau og have mulighed for at følge op på resultaterne i en rehabiliteringsproces.

Pearson tilbyder i dag flere værktøjer, som kan være til hjælp i denne type af vurderinger. Nedenfor finder du test og vurderingsskalaer, der kan være til hjælp i udredningsarbejdet, samt artikler om emnet.

Referencer:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8715665/

Book en produktpræsentation

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du booke en produktpræsentation? Kontakt vores produktspecialister!