ℹSpørgeskemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyder gratis versioner af BDI-2, BAI og BYI-II. Læs mere her.

WISC-V

Om WISC-V

WISC-V er den femte reviderede version af den kendte intelligenstest til vurdering af børn og unges kognitive evner. Testen er blevet opdateret på baggrund af den forskning og de kliniske erfaringer, man har gjort siden lanceringen af den foregående version. Revideringerne indebærer bl.a., at skalaens struktur er blevet ændret fra en model med fire faktorer til en femfaktormodel. En række nye delprøver er blevet tilføjet, og mulighederne for at kombinere delprøver til såvel primære som sekundære indeks er blevet væsentligt større. Det har man valgt at gøre for at gøre det muligt at foretage såvel brede som nuancerede vurderinger af overordnet generel intelligens samt personens styrker og svagheder. Testtiden er blevet forkortet en del, da der er brug for færre delprøver for at fastsætte HIK samt strengere regler for at afbryde. Modificeringer af administrerings- og scoringsprocedurer er blevet foretaget, og stimulimaterialet er blevet opdateret.

En nyhed i WISC-V er, at det er muligt at administrere testen digitalt ved hjælp af en iPad via vores digitale testplatform Q-interactive. Det indebærer, at resultatrapporten er tilgængelig, så snart scoringen er klar, hvilket effektiviserer dit arbejde som testleder ved at minimere administrationen af testen.

Vil du vide mere om Q-interactive eller få en gratis prøveperiode for at se, om den er noget, der kan bruges i din virksomhed? Så klik på linkene nedenfor, eller kontakt en af vores produktspecialister for at få en gratis præsentation.

Book en produktpræsentation

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du booke en produktpræsentation? Kontakt vores produktspecialister!

top